Boligforeningen bruger briklås system ved alle hoveddøre og porte ind til Bispegaarden.

Der udleves 4 programmerede brikker per andel. Har man behov for flere brikker kan de købes på kontoret eller hos varmemesteren for et mindre beløb.

Hver brik er programmeret med de adgange den enkelte andelshaver har. Dvs. fx hoveddør og porte ind til gården. Har en andelshaver behov for flere adgange, må han/hun henvende sig på kontoret eller til varmemesteren. Husk at adgange til kældre stadig er med de gamle nøgler.

Ved leje/lån af beboerlokale og/eller gæsterum får lejeren programmeret sin brik, så den giver den nødvendige adgang i det tidsrum lokalet er lejet for. Brikken skal i så fald opdateres på skanneren ved hoveddøren ud for nummer 37 i Humlebækgade, som også er en opdateringsskanner. Har man fået opdateret sin brik hos varmemester eller på kontoret- og den ikke virker derefter - kan man lade den skanne et antal sekunder ved opdateringsskanneren - så skulle den virke igen.

I det hele taget: Hvis ens briknøgle pludseligt ikke fungerer, skal man som det første prøve at lade den skanne ved opdateringsskannereren ud for Humlebækgade 37. I de fleste tilfælde vil den så fungere igen

HUSK: Hvis du mister en brik så fortæl det til varmemester eller på kontoret. Så kan brikken blive spærret, så den ikke kan misbruges. Og du kan for et mindre beløb købe en ny brik.

 

 

 

 

 

IMG_5675.jpg