Bispegaarden har altid haft et vidunderligt haveanlæg. Ejendommen er simpelthen oprindeligt indrettet med henblik på at give gode forhold for beboerne. At der skulle være lys og luft – også på Nørrebro.

Sidste store renovering af haven foregik i starten af 90’erne, men er efter da løbende blevet justeret og vedligeholdt. Haven er en grøn oase med græsplæne, buske og høje træer. Haven har mange afskærmede kroge forsynet med borde og bænke til fri afbenyttelse for beboerne. Man må gerne grille på egen grill i haven, og om sommeren benytter mange sig af det.

Foran Humlebækgade og Skotterupgade, ud til gaden, er der også haveanlæg. Især i området ud til Humlebækgade, som ofte benyttes af hundeluftere. Men haverne benyttes også til ophold og spadsereture, selvom man ikke er så ugenert der som i selve gården.

Haveanlæggene bliver passet og plejet af ejendommen funktionærer, som slår græs, beskærer, fælder træer osv. og sørger for at haverne fremstår flotte og ikke gror til.

 I Bispegaarden er vi stolte af vores haver, ganske enkelt fordi de er brugbare og velkomne åndehuller midt i storbyens asfalt og cement.

IMG_5662.jpg