Hver lejlighed har et internetstik (WAN), hvor andelshaveren kan tilslutte sin pc, sin router eller lignende.  Dansk KabelTV er boligforeningens internetudbyder og stiller en 10/10 Mb forbindelse til rådighed for alle andelshavere.  Abonnementspris på 10/10 Mb betales af boligforeningen, og den enkelte andelshaver opkræves i forbindelse med opkrævning af den månedlige boligafgift. Den månedlige boligafgift, som årligt meddeles andelshaverne, indeholder således abonnementsprisen på 10/10 Mb forbindelsen.

Har andehaveren behov for større hastighed er det muligt at opnå via individuel aftale med Dansk KabelTV.  Man skal gå ind på hjemmesiden http://www.danskkabeltv.dk/private/boligforening/produkter-priser/?forening=BISP, som giver mulig for abonnementskøb på forskellige hastigheder. Den enkelte andelshaver betaler selv abonnmentet hos Dansk KabelTV for eventuelt valg af større hastigheder end 10/10 Mb.

Dansk Kabel TV (DKTV) tilbyder samtlige andelshavere hver 5 e-mail-adresser med domæner @dktv-mail eller @dktvmail.dk. Alt hvad den enkelte andelshaver skal gøre er følgende: Når andelshaveren har fået internetforbindelse via dktv, kan andelshaveren via "Selvbetjening" på hjemmesiden danskkabeltv.dk selv bestille de 5 (eller færre) mail-adresser. Bemærk dog, at man først skal ringe til dktv på tlf. 69121212 og fortælle man er andelshaver i Bispegaarden samt oplyse om navn, adresse mv. Så vil man blive oprettet i dktv's system og får tilsendt de login oplysninger man skal bruge for at kunne benytte "Selvbetjening".

Husk opsætning af eget mail-program med den nye konto og mail-adresse, før "det kører" igen.

 

IMG_5682.jpg